Afleverinformatie.

Verzenden, annuleren en retourneren.

Verzenden:

Als u een bestelling heeft geplaats krijgt u binnen afzienbare tijd een mail van ons met de bevesteging van uw bestelling.

- Verzendkosten bedraagt in € 6,95 in Nederland.  Boven de €35,- gratis verzending.
- Verzendkosten in het buitenland is afhankelijk van gewicht en locatie, wij geven u daar bericht over voor dat u de order plaats. 

Zodra uw bestelling is afgeleverd bij een postagentschap sturen wij u een mail met het bericht dat de bestelling is verzonden naar u.

Leveringsgebied: Wij leveren aan landen biinen de EU. 

- Leveringstijden

Theekoffiekado.nl streeft er naar om binnen 1 á 3 dagen uw bestelling af te leveren op uw bestemming. Het buitenland 1 tot 4  dagen. Het kan altijd gebeuren dat door omnstandigheden de bestelling iets later wordt afgeleverd.  Wij berichten u daarover via mail of telefoon.

Annuleren of retourneren.

Het annuleren van een bestelling, zolang deze nog niet is afgeleverd bij een postagentschap, is dat kosteloos. Annul;eert u later dan zijn wij genoodzaakt de verzendkosten en de retour verzend kosten in rekening te brengen. U dient dan wel de bestelling te weigeren bij bezorging. Uw ontvangen betaling krijgt u dan binnen 14 dagen retour. U heeft het recht om binen 14 dagen uw bestelling zonder opgave van reden terug te sturen. u krijgt dan het aankoop bedreg en verzend bedrag terug gestort op uw beankrekeing.


Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@detheebaron.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2021 Theekoffiekado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel